Laatste posts

Posted in: "2024 - Juni"

  • Samenwerking tussen Medigros en Tactiv Recovery
    Samenwerking tussen Medigros en Tactiv Recovery

    In een wereld waar sportprestaties en welzijn steeds belangrijker worden, zijn Medigros en Tactiv Recovery een krachtige samenwerking aangegaan om jou te helpen je herstel naar een hoger niveau te tillen. Door onze gecombineerde expertise en innovatieve benaderingen bieden wij op maat gemaakte oplossingen die zijn ontworpen om atleten, fitnessliefhebbers en gezondheidsbewuste individuen te ondersteunen bij het bereiken van hun optimale gezondheid.

    Lees meer
  • Het Belang van EHBO in de Sport
    Het Belang van EHBO in de Sport

    Sport is een geweldige manier om fit te blijven, teamgeest te bevorderen en plezier te hebben. Echter, sport brengt ook het risico van blessures met zich mee. Dit maakt Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO) een essentieel onderdeel van elke sportactiviteit. Bij Medigros begrijpen we het belang van EHBO en streven we ernaar om sporters en sportorganisaties te voorzien van de beste EHBO-materialen en -kennis.

    Lees meer
  • Medigros bij de Mascot Business Cup: Een Dag van Samenwerking en Voetbalplezier
    Medigros bij de Mascot Business Cup: Een Dag van Samenwerking en Voetbalplezier

    Afgelopen vrijdag, 7 juni 2024, op de dag van de jaarlijkse Mascot Business Cup, kreeg Medigros een unieke kans om deel te nemen aan een voetbaltoernooi van een heel ander kaliber. In plaats van de gebruikelijke voetballers op het veld, waren het dit keer de zakelijke partners die het veld betraden, elk vertegenwoordigend een Eredivisieclub. Onze collega Jordy, gekleed in het shirt van SC Heerenveen, waar we trots partner van zijn, kreeg de eer om ons bedrijf te vertegenwoordigen.

    Lees meer
  • Medigros en Zamst Op Bezoek bij Sportcentrum Papendal
    Medigros en Zamst Op Bezoek bij Sportcentrum Papendal

    Afgelopen donderdag, 30 mei 2024, hadden wij, Medigros, samen met Zamst, de eer om uitgenodigd te worden door het Nederlands Handbal Verbond voor een exclusieve rondleiding door het Sportcentrum Papendal in Arnhem. Niels, een enthousiaste medewerker van NOC*NSF, nam ons mee op een uitgebreide tour door dit indrukwekkende sportcomplex.

    Lees meer
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)

Volg ons op Facebook