Laatste posts

Medigros Doet Mee Met de Meppel City Run

Een Jaarlijkse Traditie Vol Gezelligheid

Afgelopen weekend was het weer tijd voor de Meppel City Run, een jaarlijks hardloopevenement waar van alles gebeurt: van professionele hardlopers die hun persoonlijke records proberen te breken tot amateurhardlopers die genieten van de unieke sfeer. Als sportmedische groothandel kon Medigros dit geweldige evenement natuurlijk niet missen. Met veel enthousiasme en een beetje spanning stonden onze eigen Timo en Benji aan de start om de 4 Engelse mijl (ongeveer 6 km) door de prachtige stad Meppel te voltooien.

 

Samen Sporten, Samen Sterker

De Meppel City Run is niet alleen een wedstrijd; het is een evenement dat mensen samenbrengt. Vrienden, families en bedrijven komen samen om te sporten, muziek te luisteren en feest te vieren. Dit jaar was geen uitzondering. De straten van Meppel waren gevuld met toeschouwers die de lopers aanmoedigden, terwijl de DJ’s voor een geweldige sfeer zorgden.

 

Timo en Benji Aan de Start

Onze helden, Timo en Benji, hadden zich goed voorbereid op deze run. Voor hen was het niet alleen een kans om hun hardloopvaardigheden te testen, maar ook een manier om te laten zien waar Medigros voor staat: gezondheid, vitaliteit en samenwerking. Met hun Medigros-shirts aan, stonden ze klaar om de uitdaging aan te gaan.

 

De Race Zelf

De route door Meppel was prachtig en vol verrassingen. Van het mooie park tot schilderachtige grachten, elke kilometer bood een nieuw uitzicht. Ondanks de warme zon, hielden Timo en Benji een stevig tempo aan. Ze moedigden elkaar aan en werden gesteund door het enthousiaste publiek langs de route.

 

Na de Finish

Na de race was het tijd om te ontspannen en te genieten van de festiviteiten. Timo en Benji werden verwelkomd door hun familie en vrienden. Er was muziek, eten en volop gezelligheid. Natuurlijk was het nu tijd om te genieten van een lekker drankje en wat bitterballen. 

 

Waarom Medigros De Meppel City Run Ondersteunt

Bij Medigros geloven we in het belang van een actieve en gezonde levensstijl. Evenementen zoals de Meppel City Run zijn perfect om onze kernwaarden in praktijk te brengen. Door deel te nemen, laten we zien dat we niet alleen een bedrijf zijn de producten leveren, maar ook betrokken zijn bij de gemeenschap en het promoten van gezondheid en welzijn.

 

Doe Volgend Jaar Mee!

Geïnspireerd door de prestaties van Timo en Benji? Begin alvast met trainen voor de volgende editie van de Meppel City Run! Of je nu een doorgewinterde loper bent of net begint, dit evenement biedt voor ieder wat wils. En wie weet, misschien zien we je volgend jaar bij de startlijn, klaar om samen met ons een geweldige tijd te hebben.

Medigros is trots om deel uit te maken van zo'n levendige en sportieve gemeenschap. Tot volgend jaar!

Posted in: Alle blogs, Nieuws, Sporten

Leave a comment

Volg ons op Facebook