Laatste posts

Medigros en Zamst Op Bezoek bij Sportcentrum Papendal

Een Exclusieve Kijk Achter de Schermen

Afgelopen donderdag, 30 mei 2024, hadden wij, Medigros, samen met Zamst, de eer om uitgenodigd te worden door het Nederlands Handbal Verbond voor een exclusieve rondleiding door het Sportcentrum Papendal in Arnhem. Niels, een enthousiaste medewerker van NOC*NSF, nam ons mee op een uitgebreide tour door dit indrukwekkende sportcomplex.

 

 

Fietsend Door Het Complex

Onze rondleiding begon op een sportieve manier: met de fiets. Fietsend door het uitgestrekte terrein van Papendal, kregen we een goed beeld van de verschillende faciliteiten. Van de moderne sporthallen waar dagelijks topsporters trainen tot de uitdagende BMX-baan, geen enkele hoek bleef ongezien. Het was inspirerend om te zien hoe divers en goed uitgerust het sportcentrum is.

 

Kijken Bij de Fysieke Training van de Handbal Jeugd

Een van de hoogtepunten van de rondleiding was het bijwonen van een fysieke training van de handbal jeugd. Het was indrukwekkend om te zien hoe hard deze jonge atleten werken aan hun kracht en uithoudingsvermogen. De toewijding en discipline die zij lieten zien, waren inspirerend en gaven ons een nog groter respect voor de sport en de atleten.

 

Een Speciale Herinnering voor Hiro

Aan het einde van onze tour stond ons nog een bijzondere verrassing te wachten. Hiro, van Zamst Global, kreeg de unieke kans om op de foto te gaan met de trofee van het Wereldkampioenschap Handbal voor Vrouwen 2019, dat plaatsvond in Japan, zijn thuisland. Dit moment was niet alleen bijzonder voor Hiro, maar ook voor ons als team, en maakte de dag nog onvergetelijker.

 

Waarom Dit Bezoek Belangrijk Was voor Medigros

Bij Medigros zijn we altijd op zoek naar manieren om onze kennis en netwerk in de sportwereld te vergroten. Dit bezoek aan Sportcentrum Papendal gaf ons waardevolle inzichten en nieuwe inspiratie. Samen met onze partner Zamst blijven we ons inzetten voor het ondersteunen van atleten en het promoten van een actieve en gezonde levensstijl.

Posted in: Alle blogs, Nieuws

Leave a comment

Volg ons op Facebook