Laatste posts

Medigros bij de Mascot Business Cup: Een Dag van Samenwerking en Voetbalplezier

Een Unieke Ervaring

Afgelopen vrijdag, 7 juni 2024, op de dag van de jaarlijkse Mascot Business Cup, kreeg Medigros een unieke kans om deel te nemen aan een voetbaltoernooi van een heel ander kaliber. In plaats van de gebruikelijke voetballers op het veld, waren het dit keer de zakelijke partners die het veld betraden, elk vertegenwoordigend een Eredivisieclub. Onze collega Jordy, gekleed in het shirt van SC Heerenveen, waar we trots partner van zijn, kreeg de eer om ons bedrijf te vertegenwoordigen.

 

Van Voorrondes tot de Finale

Jordy, samen met andere zakelijke partners van SC Heerenveen, ging vol enthousiasme de strijd aan in de voorrondes. Met teamwork en doorzettingsvermogen wisten ze zich een weg te banen naar de finale, waar ze het opnamen tegen het team van PSV. Ondanks hun harde werk en vastberadenheid, moesten ze de overwinning aan PSV laten, maar ze keerden terug met opgeheven hoofd, wetende dat ze SC Heerenveen op een waardige manier hadden vertegenwoordigd.

 

Na de Wedstrijd: Tijd voor Ontspanning

Na de intensieve wedstrijden was het tijd om te ontspannen en te genieten van de sfeer van het evenement. De barbecue werd aangestoken, het bier vloeide rijkelijk en een DJ zorgde voor de perfecte muzikale omlijsting. Ondanks de teleurstelling van de nederlaag in de finale, was de sfeer nog steeds levendig en gezellig. Het was een kans voor alle deelnemers om te netwerken, te lachen en herinneringen te maken.

 

Waarom Dit Evenement Belangrijk Was voor Medigros

Voor Medigros was de Mascot Business Cup meer dan alleen een voetbaltoernooi. Het was een gelegenheid om onze relatie met SC Heerenveen te versterken en te laten zien hoe trots we zijn op onze partnerschap. Door deel te nemen aan dit evenement konden we niet alleen ons bedrijf vertegenwoordigen, maar ook de banden versterken met andere bedrijven en supporters.

Posted in: Alle blogs, Nieuws, Sporten

Leave a comment

Volg ons op Facebook