Laatste posts

Van Concept tot Veld: Het Verhaal Achter de Nieuwe HV Helius Kleding

Inleiding:

In de wereld van sport is de juiste kleding essentieel. Niet alleen moet deze functioneel en comfortabel zijn, maar het draagt ook bij aan de teamgeest en de herkenbaarheid van de club. Dit begrijpen wij, bij Medigros, als geen ander. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we een exclusieve partnerschap zijn aangegaan met de prestigieuze sportclub HV Helius. Samen met het gerenommeerde sportkledingmerk Jako hebben we een unieke lijn van sportkleding ontwikkeld die perfect aansluit bij de behoeften en de identiteit van HV Helius.

 

Het Begin van de Samenwerking:

Onze samenwerking met HV Helius is geen toevalstreffer. Het is het resultaat van een gedeelde visie op kwaliteit, duurzaamheid en design in de sportwereld. Afgelopen zomer hebben we de handen ineengeslagen om een volledig uniek ontwerp voor de wedstrijdshirts van HV Helius te creëren. Dankzij de ongeëvenaarde flexibiliteit die Jako biedt, konden we onze creativiteit de vrije loop laten en iets werkelijk unieks op de markt brengen.

 

De Ontwerpfase:

Het ontwerpproces was een spannende tijd waarin ideeën vrijelijk vloeiden en de grenzen van traditionele sportkleding werden verlegd. Medigros heeft, in nauwe samenwerking met HV Helius en Jako, een reeks ontwerpen voorgesteld die niet alleen innovatief waren maar ook de kernwaarden en de spirit van de club weerspiegelden. Na een zorgvuldig keuzeproces, waarbij de leden van HV Helius intensief betrokken waren, is het definitieve ontwerp voor de wedstrijdshirts goedgekeurd en in productie genomen.

 

Uitbreiding van de Kledinglijn:

Maar daar bleef het niet bij. Geïnspireerd door de enthousiaste ontvangst van de wedstrijdshirts, hebben we het assortiment uitgebreid met een verscheidenheid aan trainingskleding. Van trainingsjassen en -broeken tot shirtjes - elk stuk is ontworpen met dezelfde aandacht voor detail en kwaliteit die de wedstrijdshirts kenmerkt.

 

De Officiële Release:

In 2024, na de winterstop, heeft HV Helius de nieuwe kledinglijn officieel gepresenteerd aan de leden en het publiek. De reacties waren overweldigend positief. Leden en supporters waren niet alleen onder de indruk van de kwaliteit en het ontwerp van de kleding, maar voelden zich ook meer verbonden met de club. Deze nieuwe tenues symboliseren een nieuw tijdperk voor HV Helius, een tijdperk waarin trots, passie en eenheid centraal staan.

 

HV HELIUS SHOP

 

Slot:

De samenwerking tussen Medigros, HV Helius en Jako is een voorbeeld van hoe een gedeelde visie en toewijding aan kwaliteit kunnen resulteren in iets werkelijk bijzonders. Wij zijn vereerd deel uit te maken van deze reis en kijken uit naar de toekomstige successen die deze samenwerking zal brengen. Samen hebben we niet alleen de lat hoger gelegd voor sportkleding, maar ook een nieuwe standaard gezet voor samenwerking in de sportwereld.

Posted in: Alle blogs, Sporten

Leave a comment

Volg ons op Facebook